onsdag 8. desember 2010

Veksande mage :)

Ja, nå vekse magen min, og ikkje fordi kokken i barnehagen vår lage så god mat, men det er mann min som har skyld i dette.

Me har frå før ei dotter på 3, og i vår prøvde eg å ymta frampå om at me burde tenka på å bli fleire. I desse tider var vår 3-åring 2 år, og ho var ikkje alltid like blid og fornøgd. Dette førte til at eg måtte overbevisa mannen litt om at dette var bra for familien, og ikkje minst for ho me har frå før.

Sist eg var gravid var eg i god form heile tida, og eg storkosa meg som gravid, og i babyperioden. Nå er eg over halvveis i mitt 2. svangerskap, og eg kose meg like masse. Spark kjenne eg så og sei dagleg, og magen blir stadig tydeligare. Eg kose meg, så sånn er ståa nå.Etter jul og nyttår, må eg nok finna meg eit nytt spøte-prosjekt, og denne gongen i blått :)

2 kommentarer:

  1. Hei. Så koselig at det blir blått denne gang da:) D blir omtrent som me mine to, di er d nesten fire år mellom, og til tross for kjønn og aldersforskjell så leker di kjempe godt i sammen nå :)

    Klem fra Linn

    SvarSlett
  2. Så bra! Spennande med blått denne gongen ja, og eg håpe at dei får det kjekt ilag seinare:) Og så er ho så stor at ho kan vera til litt hjelp før dei blir bestevenner :)

    SvarSlett