søndag 15. april 2012

Rosa egg

Har visst hatt litt bloggfri eg denne veka. 
Av og til er eg ikkje så flink til å blogga det som skjer i kvardagen, og så er det litt herligt å ikkje sitta med dataen. 
Men så ser eg sjølvsagt at lesartalet daler, og så har eg jo lyst å få kommentarar, så nå skal eg skjerpa meg :)
Ikveld vil eg blogga litt frå dagens frokost. 


Storesøster på 4 år er ikkje storspist, så eg tenkte at kanskje rosa egg var fristande. Og dei fall i smak, men så var plomma for blaut, og så var ho plutselig mett.


Men søtt med rosa egg, laga av konditorfarge.


Imorgon kjem glimt frå helga familieselskap.

Ha ein fin kveld vidare :)

2 kommentarer:

 1. Nå smilte jeg litt her jeg satt - for jeg kjenner meg igjen. Det er jo sånn at når man ser lesertallet daler, så finner man på noe lurt, som å skrive et innlegg igjen ;) hehe..og vips, så skjer det litt igjen. Og her får du en kommentar fra meg som koste meg med å lese om rosa egg. Så utrolig artig, at jeg ikke har tenkt den lure tanken selv? ;) hehe, skal prøves iallefall, tipper snuppa her blir fornøyd da. Ser du er innom hos meg innimellom og det setter jeg stor pris på :) Jeg kommer innom deg igjen - og i mellomtiden ønsker jeg deg skjønne dager :) God klem herfra

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar. Eg såg bloggen din blei anbefalt to gonger forrige(?) veka, og kose meg med å lesa. Men du skrive så viktig, så eg må skikkelig ta med tid når eg skal lesa innlegga dine :) Ha fine dagar du òg :)
   God klem tbake :)

   Slett