lørdag 28. mai 2011

Sovegut

Sindre er ein kosegut, og når han skal sova vil han helst ligga på mammen sin, og gjerne me ein pupp i munnvika. Han syns ikkje det er stas å trille tur i vogna si, og ikkje er det kjekt å ligga i vogga inne i stova.


Igjår fann eg ut eg sko prøva å ta softbagen frå vogna, og legge i vogga. Eg tok òg ut dunposen som kan ha gjort vogna litt for varm. Og etter han hadde fått mat, la eg han i "soft-vogga". Og etter å ha sett seg litt rundt, blei augnelokka så tunge, at han sovna. Av seg sjølv, og ikkje på meg..Hurra! Håpe han nå kan venna seg til softbagen og vogna. Han er veldig sjønn i sovande tilstand!! :)

4 kommentarer:

 1. Han e barra heilt nydelige Venke. Du/dåkke har gjort ein god jobb!! ;) Glede meg te å se/holda an igjen, snusa inn litt baby-lukt :) Klem

  SvarSlett
 2. Åååhh, Venke, dette vet jeg alt om! (Tør jeg iallefall påstå selv. ;)
  Datra vår har akkurat bikket 1 år og for første gang i sitt liv sovet en helt natt i egen seng. Det skjedde dog hos besteforeldrene, men det teller? Ikke sant? ;) Hun har sovet lite fra hun var 1 mnd gammel. Tror vi har prøvd alle triks i boka. (Utenom skrikekur, det skjer ikke i vårt hus!) :) Tror hun var nesten 4 måneder før det var greit å trille tur. Hun HYLSKREIK når hun lå i vogna!

  Såh, jeg vil bare gi deg en god klem og si du (dere) gjør en kjempeinnsats!

  SvarSlett
 3. Takk for det, Siri! du kan få holda han snart..han likte seg hjå deg! :)

  SvarSlett
 4. Heldigvis søv han bra om nettene,men vanskeligare å finna roen på dagtid. Men alt ordne seg nok etterkvart :)

  SvarSlett