søndag 7. oktober 2012

Ny lilla stovevegg

I sommar bytta me terrassedør, då det i fjor vinter snøa inn den gamla.
Etter det har ikkje denne veggen sett så fin ut, og me har hatt planar om å pussa den opp, slik eg skreiv i dette innlegget HER.
Her er eit bilete av før:


Så blei veggen og terrassedøra forandra til slik:


Men for nokre veker sidan blei tapet bestemt, og igjår fekk me endelig tid til å henga ann opp, så her kjem bilete frå jobben og tilslutt ferdig resultat :)


Og så blei møblene organisert :)


Ganske forandra, og me er såå fornøgde!

Idag slappe me meir av ;)

Ha ein fortsatt fin søndag! :)

e.s: eg har passert 10 000 sidevisningar nå nyleg, så snart kjem det ein give away....men kva ynskjer folk å vinne? *tenke...tenke...*

:)

9 kommentarer:

 1. Stilig tapet, digger folk som tør!!
  (ikke jeg..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk,men d va ikkje så skummelt ;) må berre hoppa i d :)

   Slett
 2. Hei kjære deg :) innom for å hilse på deg - og for å takke for alle de fine ordene du legger igjen hos meg. vet du noe, mer enn en gang har du klart å lyse opp dagen min, og du skal vite det betyr kjempemye for meg at du engasjerer deg og bruker tid på å legge igjen noen hilsener :) takk :)

  jeg må si jeg syns det der ble knalltøft - lilla flott tapet, gjorde virkelig susen - også er det gøy med så stor forandring ikke sant? ofte skal det bare en tapet til for litt forandring!! :) nyt det, det ble knall :)

  håper du har en god start på uken - ønsker deg en flott dag og fin uke videre ;) klem

  SvarSlett
 3. Kjempefint! Det vart jo ei ny stove:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Me e fortsatt fornøgde ;)

   Slett
 4. Hei. For en forandring! Det må være deilig å være ferdig. Jeg hadde nok ikke fått hengt opp den tapeten - men vi har en retro vegg vi også, men den er litt mer forsiktig. Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Legger meg til som følger. God ukesstart til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det...ja, me var kanskje litt vågale, men me vil prøva oss, og funke det ikkje så er det ikkje ein kjempekostnad å gå tilbake til noko mindre dominerande :) Velkommen som følgar! :)

   Slett